“စားေသာက္ကုန္ထုတ္လုပ္မႈဆိုင္ရာ နည္းပညာသင္တန္းေပးမည္”

“စားေသာက္ကုန္ထုတ္လုပ္မႈဆိုင္ရာ နည္းပညာသင္တန္းေပးမည္”

ရာသီအလိုက္ထြက္ရွိသည့္ ဆန္၊ ပဲ၊ ေျပာင္း၊ ဂ်ံဳ နွင့္ သီးနွံမ်ားကို တန္ဖိုးျမွင့္စားေသာက္ကုန္မ်ားအျဖစ္ က်န္းမာေရးနွင့္ ညီညြတ္စြာ ထုတ္လုပ္တတ္ေစရန္

သီးႏွံအေျခခံတန္ဖိုးျမွင့္ စားေသာက္ကုန္ထုတ္လုပ္မႈ နည္းပညာသင္တန္းကို္ ေမလ ၇ ရက္ေန႔မွ ၁၅ ရက္ေန႔အထိ

မႏၱေလးတို္င္းေဒသႀကီး အေသးစား စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္းဦးစီးဌာနရံုးတြင္ ျပဳလုပ္မည္ျဖစ္ေၾကာင္း ကုန္သြယ္မႈျမွင့္တင္ေရးအဖြဲ႔ (မႏၱေလး) ထံမွ သိရွိရပါသည္။

 

သင္တန္းကို နံနက္ ၉ နာရီမွ ညေန ၄ နာရီခြဲအထိ သင္ၾကားမည္ျဖစ္ၿပီး သင္တန္းတြင္ လွ်ာေပၚဝဲ၊ Butter Cake၊ ပဲလမုန္႔၊

Birthday Cake၊ Swiss Roll၊ Plank Cake၊ စာကေလးေခြ၊ အာလူးေၾကာ္၊ အခ်ိဳမႈန္႔ အစားထိုးဟင္းခတ္အရသာမႈန္႔၊ ေျပာင္းဖူးေပါက္ေပါက္၊

သစ္သီးေဖ်ာ္ရည္စံု၊ သစ္သီးယိုမ်ိဳးစံု၊ ဂ်ယ္လီနွင့္ ေဆာ့စ္ထုတ္လုပ္နည္း မ်ားကိုစာေတြ႔၊ လက္ေတြ႔သင္ၾကားေပးမည္ျဖစ္ပါသည္။

 

သင္တန္းေၾကးမွာ က်ပ္တစ္ေသာင္းျဖစ္ၿပီး သင္တန္းကုန္က်စရိိတ္ကို အခ်ိဳးက် က်ခံရမည္ျဖစ္ကာ

ပတ္စ္ပို႔ ဓာတ္ပံုသံုးပံု ယူေဆာင္လာရမည္ျဖစ္ေၾကာင္း၊ သင္တန္းတြင္ မႏၱေလးတိုင္းေဒသႀကီး အေသးစား စက္မႈလက္မႈ လုပ္ငန္းဦးစီးဌာနမွ

ကၽြမ္းက်င္ပညာရွင္မ်ား ကိုယ္တိုင္ပို႔ခ်မည္ျဖစ္ေၾကာင္း ယင္းအဖြဲ႔ထံမွ သိရွိရပါသည္။

 

သင္တန္းၿပီးဆံုးသည္နွင့္ စီးပြားျဖစ္ထုတ္လုပ္ေရာင္းခ်နိုင္သည္အထိ သင္ၾကားေပးမည္ျဖစ္ၿပီး

လိုအပ္သည့္ အႀကံဥာဏ္မ်ားနွင့္ ကူညီပံ့ပိုးမႈမ်ားကိုလည္း ေဆာင္ရြက္ေပးမည္ျဖစ္ကာ သင္တန္းဆင္းလက္မွတ္ေပးအပ္မည္ျဖစ္ေၾကာင္း၊

သင္တန္းသားဦးေရကို ကန္႔သတ္ထားကာ ဖုန္း ၀၂-၄၀၃၉၆၀၉၊ ၀၉-၇၉၇၃၀၃၀၃၇၊ ၀၉-၇၈၁၈၂၀၀၂၅ တို႔ထံ

ဆက္သြယ္ေမးျမန္းနိုင္ေၾကာင္း ကုန္သြယ္မႈျမွင့္တင္ေရးအဖြဲ႔ (မႏၱေလး) ထံမွသိရပါသည္။

 

Source: The Voice

News Read 2383 times