ရန္ကုန္တကၠသုိလ္၊ လူ႔စြမ္းအားအရင္းအျမစ္ဖြံ႔ၿဖိဳးမႈဌာန၏ အစီအစဥ္ျဖင့္ ဓာတုေဗဒ၊ ကုန္ထုတ္ဓာတုေဗဒဌာန၊ သတၱေဗဒဌာနႏွင့္ ရုကၡေဗဒဌာန မ်ားပူးေပါင္း၍ Certificate in food Technology Course သင္တန္းအမွတ္စဥ္ (၂) ကို ရန္ကုန္တကၠသိုလ္၊ ဓာတုေဗဒဌာနတြင္ ဖြင့္လွစ္မည္ျဖစ္ပါသည္။
**သင္တန္းဝင္ခြင့္အရည္အခ်င္း
တကၠသိုလ္တစ္ခုခုမွ ဘြဲ႔ရရွိၿပီး စားေသာက္ကုန္လုပ္ငန္းအေတြ႔အႀကံဳရွိသူ
**သင္တန္းကာလ
(၃) လ
**သင္တန္းအခ်ိန္
နံနက္ (၇) နာရီမွ (၉) နာရီထိ (တနလၤာမွ ေသာၾကာေန႔)
နံနက္ (၈) နာရီမွ ညေန (၃) နာရီထိ (တနဂၤေႏြ)
**သင္တန္းဖြင့္လွစ္မည့္ရက္
၁၇-၆-၂၀၁၉ ရက္
**သင္တန္းတက္ေရာက္လိုေသာ သင္တန္းသား/သူမ်ားသည္ ၈-၆-၂၀၁၉ ရက္နံနက္ (၉) နာရီမွစ၍ ေအက္ပါ Website Link တြင္ ဝင္ခြင့္ပံုစံျဖည့္စြက္ေလ်ွာက္ထားနိုင္ပါသည္။
(https://www.uy.edu.mm./food-training/)
**ဦးစြာေရာက္ရွိၿပီး ျပည့္စံုေသာ ေလ်ွာက္လႊာမ်ားကို ဦးစားေပးအစီအစဥ္အတိုင္း သတ္မွတ္ဦးေရျပည့္သည္အထိ လက္ခံမည္ျဖစ္ပါသည္။
**သင္တန္းတက္ေရာက္ခြင့္ရသူမ်ား၏ အမည္စာရင္းကို ရန္ကုန္တကၠသိုလ္၊ ဓာတုေဗဒဌာနတြင္ ၁၄-၆-၂၀၁၉ ရက္ ညေန (၃) နာရီတြင္ ေၾကညာမည္ျဖစ္ပါမည္။
**အမည္စာရင္းတြင္ ပါဝင္သူမ်ားသည္ လူကုိယ္တိုင္လာေရာက္၍ ေက်ာင္းအပ္ႏွံရမည္ျဖစ္ပါသည္။
(ရန္ကုန္တကၠသိုလ္)